teisipäev

ÜT

Viimasel ajal kirutakse igal pool ühistransporti, nt: 
Naine telekas: Ühistranspordiga ei taha sõita, seal on kodutud.
Netikommija: Peatused ja bussid on haisvaid eluheidikuid täis.
Netikommija 2: Bussiistmed on s.....d.

Huvitav küll. Sõidan iga päev kolme erinevat suht pikka liini ja tõelisi räpa- ja/või haisukotte olen märganud viimase aasta jooksul vast 4-5 korda. Ükskord oli tõesti jube, kui bussi tuli nuusutaja, kel varrukas täis kallatud. Siis oli küll tunne, et läheks enne oma peatust maha, kui kopsud armsad. Õnneks läks pasane ja irvitav lahustinautleja peagi ise välja. Reisisaatjaid kõikides bussides ei ole (viimasel ajal suht harva näha), aga probleemi korral võib ka bussijuhi poole pöörduda. Kui too ei aita, siis karmimal juhul politsei kutsuda. Kuid selliseid x-olukordi juhtub harva. 
Võib-olla oleneb kellaajast, millal sõita. Ise sõidan ju hommikuti-õhtuti tööinimeste, koolilaste, penskarite seltskonnas. "Haisvad eluheidikud" liiklevad ehk millalgi vahepeal. Eks liikuma peavad nemadki, iseasi, kas haisedes.

1 kommentaar:

Liina ütles ...

ahaa, täpselt minu arvamus. need inimesed on ise põlised autosõitjad ning ei suuda lihtsalt teiste inimestega ruumi jagada. minu arust on tallinna puhl pigem probleemiks ühistranspordi aeglus, seni kuni autoga jõuab igale poole poole kiiremini ei hakka autoinimesed bussiinimsteks.