neljapäev

ÜT lollakad videod

Mõtlesin täna jälle, miks näidatakse bussides Naerata! nime all masendavaid videosid sellest, kuidas keegi end puruks kukub või auto ära lõhub. Mind see küll naerma aja. Teise õnnetuse üle kahjurõõmu tunda on kuidagi hälbeline. "Naljakaid videosid" on ju miljon, aga millegipärast neid päriselt naeratama panevaid bussis ei näe. 
Vahepeal jooksevad ekraanil ka filmide Surematud ja Rummipäevik (kinodes K-12) treilerid, vaatamata sellele, et bussides sõidab palju alla 12-aastaseid. Treilerid väga räiged ei ole, kuid küsimus tekkis. Samamoodi nagu reklaamiti tänaval suurte lagunend lõustadega toda zombi-sarja. 
Vbl kõlab puritaanliku vanamutina, kuid see värk on nii vastuoluline ja lame. Näidaku parem midagi mõistlikku ja ilusat, nt loodusvaateid.

2 kommentaari:

Liina ütles ...

Rummipäevik on väga hea film! Soovitan. Treilerit ma küll näinud ei ole, seega seisukohta ei võta :)

kassu ütles ...

Täiesti nõus :( Pööran pilgu alati mujale, kui "Naerata" algab. No ei ole naljakas! Loomadega on vahvamad, kuigi ka seal on nii mõnigi päris valus laks. Tõesti on ju maailmas nii palju naljakaid videoid, miks peab siis neid kõige koledamaid näitama.
Uudiste vastu pole midagi ja filmitreilerid ka ei sega, aga võiks näiteks minimultikaid näidata ("Minuscules" või midagi sarnast, kui vähegi eelarve kannatab).