neljapäev

Imelik päev

Võõra maasturiga ahv mõlkis varahommikul maja ees M-i tööauto ära, "magasin" oma peatuse maha, kolleegid magasid sisse, sõbrannal pole esimest korda üle mitme nädala töö juures midagi teha... 

Tardumus.

...Ahviks võib osutuda naabrinaise kapisuurune peika, kes sõbranna sõnul meid koos C4ga kastani otsa lennutab nagu Pipi. Loodan salamisi, et see oli keegi leebem variant.

Homme saaretooriumi loodust ja vaikust nautima ning pühapäeval (trummid, fanfaarid) PÖFFile. Kokku läheme vaatama 9t filmi. Nädal täis põnevust, seiklusi, elusid, naeru ja pisaraid. Kino is the best.


Lisa (21.11): rammijaks osutus "leebem variant" aka naabrimehe tütar, kes pole ahv ja kelle peika lubab kasko maksta (Lisa 23.11: maksis ära). Ega nad algul teadnudki, mida teinud olid, sest nii suures autos ju ei tunneta, kui pisikese citroeni kapotikene pamperi alla kinni jääb: a la elevant istus sipelgale otsa. Juhtunu lavastati uuesti ning asi oli kohe selge. Tuled vahivad hetkel kõõrdi. Paar päeva peab nüüd M bussiga sõitma, aga ongi hea, saab liigutada.

Kommentaare ei ole: